Zigges sommar

Under denna sommar har Zigge utvecklats något enormt, han har hittat mera glädje och bjudning till ridningen och är väldigt positiv till arbete. Tyvärr fick vi ett bakslag när vi red en hubertusjakt hemma, då han fick en inflamation i sitt högra bakknä. Men nu är han under igångsättning igen och känns fräsch men vi kommer ta det lite lungt under ett tag. Sedan hoppas vi på lite tävlingar och träningar under hösten.
Zigge har även under sommaren börjat hoppa lite, något som han tycker är roligt. Han har mycket kvar att lära men jobbar fint på studs, bommar och lättare banor.
Här kommer en bild från alla som var med och red hubertusjakt hemma:)En fin bild på Zigge


återupptar?

Efter ett långt uppehåll har jag nu fått insperation att börja blogga igen, till största del en hästblogg, men även hundarna och lite inlägg om mitt vanliga liv kommer att finnas. Jag tänker göra ett försök och vi får se om det fungerar eller om jag lägger ned helt.
Just nu rullar allting på, skolan är i full gång och handlar mest om UF, hästarna går bra och det finns ett par nya stjärnor i stallet, som jag kommer att berätta mer om. Hundarna har haft lite vila men vi tränar på hemmaplan. Men både Chess och jag är väldigt tävlingssugna nu, så vi får se vad som händer på den fronten.
Hoppas ni vill läsa och följa allt som händer oss i vår vardag. tänkte även under dagen slänga upp en ny presentation av mig själv för andra som börjar läsa bloggen nu.

// Lollo

RSS 2.0