dålig uppdatering

Fy på mig, jag som skulle hållas här på bloggen, och nu har jag inte gjort det på 5 dagar!

I slutet av förra veckan var jag i skolan, men jag var så sjukt trött så gick mest runt som en zombie både i skolan och hemma. Så i helgen vart det soova, men även ett par härliga ridtuter, fira Ekman, baka och plocka lite med allt möjligt som behövdes. Stackars datorn fick inte ens komma ur väskan=(

Idag är det ny vecka med nya tag, vi har fått ett mycket pluggigare schema men det kommer nog att bli bra bara man kommer igång lite.
Zigge ska förhoppningsvis träna i eftermiddag, om isgatan kan töa lite:S
Chess lever livet och har vinterledigt som vi snart ska ta slut på, men jag misstänker ett löp där snart så vill inte sitta och anmäla till en massa tävlingar. Det kommer hinnas med ändå.

Nu väntar jag på Viktoria och Tess som är väldigt långsamma, sedan går vi och äter, hoppas det är gott för jag är hungrig!

seega dagar

Blev tyvärr ingen mera uppdate igår, hela kvällen tillbringades med att plugga samhällskunskap, men nu ska jag klara provet imorrn tror jag.
Idag är det en sån där lång skoldag som man helst vill slippa. Det är tur att den kommer avslutas med hoppning:) Men jag har bestämt mig för att verkligen lägga energi på skolan denna termin, hålla i och helst höja betygen lite. Det känns som ett bra mål

Igår blev det även en uteritt på Zigge som egentligen skulle vila, men jag hinner inte rida idag och vill inte att han ska stå i 2 dagar. Så vi red runt gärdet i solen, mysigt!


Den vackaraste stunden i livet var den när du kom (L)

Idag är det Signes dag

Idag fyller Signe 12 år, stor tjej börjar hon bli. Jag slutar halv 12 idag och det har varit en riktigt seg förmiddag och inget har jag fått gjort.
Men när jag kommer hem så ska vi fixa mat och fika sen ska vi fira Signe när hon komme hem, det blir mysigt. Hoppas hon blir glad för alla paket hon ska få!

Zigge ska få vila idag efter träningen igår, så jag tror att det blir en promenad i det fina vädret med hundarna.

Nu ska jag springa till tåget och åka hem!

Pusssen

träning med Ziggeboy

Hemma, nyduschad och fått mat i magen, hästen står i stallet och myser i sitt varma täcke.
Vi är båda nöjda med träningen tror jag, det enda som gick mindre bra var att Zigge inte ville gå in när vi skulle åka hem, men efter en timmas övertalning så gick det med.

Mest skritt jobb på träningen, Zigge hade mycket att titta på i början med alla hästar och grejer, så det var nyttigt. Men han jobbade på bra och slappnade av ordentligt efter en stund.  Det känns verkligen som att vi börjar bli ett team nu jag och Zigge, vilket bådar gott för framtiden!

Grattis min bästaste vän Jenna Holmberg som fyller 19 idag, presenten ligger här och väntar på dig!

Chiaoo

godmorgon:)

God morgon!

Eller snarare förmiddag, jag har rastat hundar och mockat stallet, duktigt tycker jag:)
I eftermiddag ska Zigge med till skolan och gå ett dressyrpass, uppdatering om det efteråt.

Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp kaffe för det tycker jag är gott!

See ya later aligator

ny blogg

Heejsan!
Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen och denna gång på riktigt, för att det skulle bli som nytt, la jag ner den gamla bloggen och här är den nya. Tack Tojja för hjälpen när jag inte är så teknisk.

Iallafall så kommer den här bloggen handla om min vardag och allt som händer och sker, som ni hör på namnet så kommer ni att få följa mina djur framför allt hunden Chess och hästen Zigge. Lite då och då tänkter jag även dra en presentation av ett djur i taget som bor här hemma, så att ni lär känna dem ordentligt.

Ikväll sitter jag bara här och njuter av min sista jullovskväll och försöker peppa mig inför skolan imorrn, vi får se hur det går.

Sov gott alla!

// Fiisen

RSS 2.0